eg-nav-slide-down
eg-logo-orig
Søg

Vores ståsted

Spil er sjovt! Det giver et kick af spænding, det er sjovt at dele med andre - og det er rigtig god underholdning! Det skal blive ved med at være sjovt.

Hos Elite Gaming har vi en ansvarlig spillepolitik. Det er vores klare ambition, at spil på vores produkter - spilleautomater - altid skal være en underholdende og positiv oplevelse. Derfor stiller vi store krav til vores spillesteder.

Spillemiljøet skal afspejle, at man træder ind i en verden af underholdning - og vi ønsker ikke, at vores spillegæster glemmer tid og sted. I vores spillemiljø er det afgørende, at man som gæst føler sig tryg og velkommen – og man må ikke kunne "blive væk" og opslugt i sin egen verden.

Det er derfor, at vi kontinuerligt arbejder med indføring af nye elementer i vores spillemiljø, som giver vores spillegæster mulighed for at mærke tid og sted. Vi bruger ure, dagslys og meget andet, der hjælper med at bevare orienteringen – selv når spillet er mest spændende. Det er derfor, at vi roser vores forhandlere, når de griber ind og taler med en gæst, der lader sig "rive lige lovlig meget med". Den kan virke forstyrrende for spilleren. Men vi gør det af hensyn til spilleren.

Vi ved nemlig, at spil på spilleautomater også har en bagside. Op mod 1 % af befolkningen oplever at blive afhængige af spil. Og yderligere et par procenter oplever at spille lidt for meget eller lidt for ukontrolleret. Det er ikke mange, men for os er det nok til at tage det alvorligt. Vi ønsker at gøre en aktiv indsats for at hjælpe de få mennesker, der oplever problemer – og for at fastholde de mange andre spillere i det, som spil skal være: God underholdning.

På disse sider kan du finde en række gode råd til at spille på en sund og hensigtsmæssig måde,. Du kan få et billede af, om dine spillevaner er sunde, og du kan få råd til, hvad du skal gøre, hvis dit spil er ved at tage overhånd.