eg-nav-slide-down
eg-logo-orig
Søg

Profil

Elite Gaming er den største opstiller af gevinstgivende spilleautomater i Danmark.

Som et 100 % ejet datterselskab til Danske Spil er du sikker på et stærkt samarbejde med Elite Gaming - lige fra den indledende dialog til den langvarige relation.

Elite Gaming har cirka 40 medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt for at få din forretning til at blomstre. Vi har nemlig også en væsentlig interesse i, at dine spilleautomater har en høj indspilning.

Det gør vi ved løbende at udskifte spilleautomater i din spillehal, at rykke ud indenfor 24 timer i tilfælde af fejl på automaten, at sikre en nem og enkel afregningsmetode. Derudover får du adgang til SlotLink, som er Elite Gamings eksklusive opkoblingssystem, og som giver dig et unikt overblik over indspilningen på dine automater.

Elite Gaming har eksisteret i mere end 30 år, og har derfor opbygget en betydelig ekspertise, der kommer vores samarbejdspartnere til gode. Vi anvender solidt købmandsskab, der resulterer i en fordelagtig fordelingsnøgle for vores samarbejdspartnere. 

Endnu ikke overbevist? Så er du velkommen til at bede en af vores dygtige konsulenter om et besøg i din forretning. Han vil så give et bud på, hvorledes du bedst muligt kan optimere din indtjening på spilleautomater.