eg-nav-slide-down
eg-logo-orig
Søg

Job

Da vores nuværende tekniker går på efterløn, søger vi nu en kørende servicetekniker til Fyn.

  • Trives du bedst ude hos kunderne, og kan du fejlfinde og løse tekniske problemer, så deres spilleautomater spiller igen?
  • Vil du have et selvstændigt job i en unik branche med dygtige kollegaer?
  • Og kunne du tænke dig at starte dagen hjemmefra?

Spil en nøglerolle hos vores kunder

Som servicetekniker kan du se frem til en alsidig rolle, hvor du besøger en lang række af vores kunder, bl.a. spillehaller, tankstationer, værtshuse og kiosker. Ude hos kunderne løser du problemer med deres spilleautomater ved at fejlfinde og reparere. Men da vi lever af vores kunder, hjælper du også med andre serviceopgaver såsom at tilse spillehallen, skifte sæder og hænge bannere op. Løbende er du – sammen med en kollega – med til at bygge en ny butik op med spilleautomater.

Solid oplæring og kundefokus

Vores kunder er vores absolutte omdrejningspunkt. Vi ønsker, at de får en kompetent og fantastisk serviceoplevelse – den er du med til at give dem. Faglighed, kundefokus og en venlig tilgang til opgaverne betyder alt. Og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver lært grundigt op i automaterne. Til at begynde med køres der sambesøg med en erfaren tekniker kombineret med oplæring på værksted i Tilst.

Et stærkt team, der lykkes i flok

Du får 12 servicetekniske kollegaer, der er i tæt kontakt, når der er tekniske udfordringer eller tvivlsspørgsmål ude hos kunderne. Derudover bliver du en del af en virksomhed med kort vej fra ide til handling. Vi kan vores ”kram” og med over 30 års erfaring i bagagen er vi stolte af vores virksomhed. Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring samt en gulplade-servicebil.

Teknisk baggrund og professionel kundeservice

  • Vi forestiller os, at du har teknisk snilde og indsigt, og du er gerne uddannet elektriker, automekaniker, maskinarbejder, data(fag)tekniker eller har en lignende faguddannelse med interesse og flair for teknik og IT – men det er ikke noget krav.
  • Det er en klar fordel, hvis du har netværksviden og interesse for nye teknologier – gerne inden for automater med touch-skærme.
  • Du har bopæl på Fyn. Ideelt set bor du mellem Odense og Middelfart, men vi hører selvfølgelig gerne fra dig, selvom du bor længere væk.
  • Du er stabil, pålidelig og imødekommende.
  • Du kan håndtere kunder både telefonisk og ved direkte kontakt.
  • Endelig går du altid det ekstra skridt for kunden samt instruerer dem, så de måske kan løse nedbruddet selvstændigt næste gang.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Klaus Kryger på tlf. 27 63 01 31. Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Velkommen til Elite Gaming

Elite Gaming er den største opstiller af gevinstgivende spilleautomater i Danmark. Sammen med over 500 samarbejdspartnere i hele landet arbejder vi målrettet for at udbygge vores position som den mest fleksible og servicemindede leverandør. Vores hemmelighed er godt købmandsskab og stor tillid til vores partnere, som vi tilbyder kompetent rådgivning indenfor markedsføring, trends, indretning – samt en serviceafdeling, der står klar til at rykke ud. Læs mere om os på www.elitegaming.dk