eg-nav-slide-down
eg-logo-orig
Søg

Økonomi

For at komme i gang som Pitstop franchisetager er der 2 indfaldsveje. Enten kan du købe en eksisterende Café Pitstop forretning. I dette tilfælde aftales prisen med sælgeren.

Hvis vi bliver enige med dig om etablering af en ny forretning skal du påregne at skulle finansiere klargøring af lokalerne, inventardelen samt indretningsomkostningerne. Elite Gaming investerer i inventar i spillehallen. Størrelsen på din startinvestering kan variere meget. Det kommer an på lokalerne der skal indrettes. Men som en meget grov tommerfingerregel skal du regne med min. 4- til 500.000 kroner.

Du skal også sørge for at stille en bankgaranti på 1 uges spilleautomatomsætning, og så skal du have mulighed for at fylde dine spilleautomater med præmiepenge. Her skal du regne med minimum 2.500 kroner pr. automat.

Du modtager en provision hver eneste uge og afregningen med Elite Gaming foregår helt automatisk via betalingsservice (nets).

Du betaler løbende en franchiseafgift for at være en del af Pitstop kæden, blandt andet for at anvende Pitstop navnet, logoet og til markedsføringsaktiviteter. Franchiseafgiften udregnes som en prodentdel af provisionen på din spilleomsætning, og den afregnes med Elite Gaming én gang om måneden.